Sacred Space User Settings Menu

Gewijde Ruimte steunen

Wij vragen uw steun om ons te helpen om zo breed mogelijk te kunnen werken. U kan ons helpen op verschillende manieren:

Een gift overmaken

De voorbije jaren is onze website aanzienlijk uitgebreid. Ook de kosten voor het onderhoud en de ontwikkeling van de site zijn gestegen. In ons centraal bureau in Dublin werkt een staf van 3 voltijdse medewerkers. Bovendien zijn er meerdere deeltijdse adviseurs en zijn er, wereldwijd, heel wat vertaalteams. Tot op heden wordt Gewijde Ruimte (Sacred Space) volledig gefinancierd door de Ierse jezuïeten. In de toekomst zal dit niet meer mogelijk zijn. Vandaar dat wij de bezoekers van de site moeten vragen of zij, indien zij dit kunnen, ons willen steunen.

U kan ons helpen op verschillende manieren: met periodieke betalingen of door een eenmalige bijdrage. U kan uw betaling electronisch overmaken via PayPal. Andere veilige wegen zijn credit cards, cheques of bankoverschrijvingen.

Men zegge het voort

Mond tot mond reclame is de meest effeciënte manier om een boodschap te verspreiden. De aanbeveling van een vriend(in) blijft niet ongehoord. De moderne technologie biedt meerdere manieren om ons te helpen.

U kan ons volgen op Facebook/Twitter.

U kan doorverwijzen naar Gewijde Ruimte op uw site of via andere sites en activiteiten waarbij u betrokken bent: plaatselijke publicaties, blogs, parochiemededelingen enz. U kan ons steeds contacteren via de contactgegevens.

Feedback

We zijn steeds vragende partij voor uw feedback op onze website: uw suggesties voor verbetering en uw commentaar op wat Gewijde Ruimte voor u betekent. Uw doorlopende feedback helpt ons om veranderingen aan te brengen die het gebruik van Gewijde Ruimte kunnen verbeteren. Als u suggesties of bedenkingen heeft, gelieve ons die dan over te maken via de contactgegevens.

We nodigen u graag uit om in te schrijven op onze Niewsbrief (op dit ogenblik uitsluitend in het Engels). Zo kan u op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen van de website, de nieuwtjes en gebeurtenissen.

Meer Gewijde Ruimte